Vi ste ovde: PočetnaKomentariPrivredno društvo Pošta Crne Gore d.o.o.; Podgorica, Ul. Slobode br. 1; Na pažnju: Milana Martinovića, izvršnog direktora; Predmet: Molba za dostavljanje podataka

Privredno društvo Pošta Crne Gore d.o.o.; Podgorica, Ul. Slobode br. 1; Na pažnju: Milana Martinovića, izvršnog direktora; Predmet: Molba za dostavljanje podataka

Poštovani,

Od strane Ministarstva finansija Crne Gore 9.12.2011. zaprimili smo pošiljku oznake RR 07529362 5 ME, koja je poslata preko pošte 81101 koja se nalazi u ul. Slobode br. 1, dana 2.12.2011. u 18 časova.

Sem naziva ovog udruženja, djelovodnika pošiljoca koji sadrži broj i datum, protokola, znaka pošte 81101, markice za Dane Crvenog krsta i R kod pošiljke, ispisano je: „pismo nije za udruženje paraplegičara i u zagradi (nečitkoRadmilaS. ili RodmiroS.Napomena : Udruženje paraplegičara je na Zabjelu u Ul. 8. marta.

Prilog: Kopija koverte poslate 2.12.2011.

Najljubaznije molimo da nas pismeno izvjestite kad je ova pošiljka zaista dostavljena pošti 81101 i kad je preuzeta radi dostavljanja na tu adresu, budući da nam je uručena TEK nakon punih osam dana od dana koji je označen. Sem toga, neophodno je od poštara koji je zadužen za reon na kojem se nalazi sjedište ovog udruženja, pribavite i dostavite izjavu, da li je koverta preuzeta sa citiranim uvredljivim ispisom, ili je to učinjeno s njegove strane, tj. nekog drugog službenika Pošte CG, jer je potrebno identifikovati lice koje je izvjesno ostvarilo i bitna obilježja krivičnog djela. Dakle, bitan je razlog neobično dugog putovanja pošiljke i identifikacija ispisivača citata na koverti. Shvatićete da nije logično i prihvatljivo da ovo udruženje ili ma ko drugi (ukoliko nije nečim postaknut) ispiše koverat sa tačnom i korektnom adresom, recimo Ministarstvu finansija, sa ispisom : „pismo nije za udruženje šizofreničara“. Zato molimo da nam pomognete.

Podgorica, 14. decembar 2011.

 Udruženje priređivača igara na sreću

Postavite komentar

Obavezna polja(*).

Kontakt info

NVO Udruženje priredjivača igara na sreću Crne Gore

Adresa: Rimski trg 50 Podgorica

Telefon: 020/234-520
Fax: 020/234-520

e-mail: priredjivaci@upisigre.me

Predsjednik Udruženja

Ana Nikolić

Free joomla templates by www.joomlashine.com