Vi ste ovde: PočetnaMultimediaJavna raspravaUncategorisedUDRUŽENJE PRIREĐIVAČA IGARA NA SREĆU - NVO

UDRUŽENJE PRIREĐIVAČA IGARA NA SREĆU - NVO

Kao izuzetno bitan segment u polju priređivanja igara na sreću je i nevladina organizacija UPIS (Udruženje priređivača igara na sreću Crne Gore) čiji su jedni od osnivača upravo PD Lutrija Crne Gore i kompanija Džek Pot DOO . UPIS je nevladina i neprofitna organizacija osnovana sa ciljem ostvarivanja opštih i pojedinačnih ciljeva u oblasti priređivanja igara na sreću i unapređenja ove djelatnosti. Osnivači Udruženja su priređivači igara na sreću i drugi subjekti koji se bave ovom ili srodnim djelatnostima koje su u funkciji ostvarivanja ciljeva u oblasti priređivanja igara na sreću.

Osnovni ciljevi udruženja predstavljaju organizovano i zajedničko, stručno i profesionalno, zakonito i demokratsko djelovanje i rad u oblasti djelatnosti osnivača po svim pitanjima koja su od značaja za pojedinačne i zajedničke interese članova Udruženja, uvažavajući, humanitaran i društvno odgovoran rad, savremena kretanja, zdravu tržišnu konkurenciju i poznate standarde u ovoj oblasti.

Puna saradnja sa državnim i drugim organima i asocijacijama, doprinos u kreiranju sistemskih rješenja i mjera ekonomske politike u oblasti igara na sreću i veći stepen zadovoljenja svih javnih interesa. Javni inters u oblasti igara na srću se ogleda u ostvarivanju i povećanju prihoda iz ove djelatnosti, a namijenjeni su zadovoljenju potreba u oblasti socijalno- humanitarnih djelatnosti, zaštite mentalnog zdravlja, kao i za programske aktivnosti omladine.

UPIS - UDRUŽENJE PRIREĐIVAČA IGARA NA SREĆU - NVO Tel.: 020/414-519; Fax: 020/234-520; e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ; www.upisigre.me Adresa: Rimski trg br. 50, Podgorica, Crna Gora

 

 

Kontakt info

NVO Udruženje priredjivača igara na sreću Crne Gore

Adresa: Rimski trg 50 Podgorica

Telefon: 020/234-520
Fax: 020/234-520

e-mail: priredjivaci@upisigre.me

Predsjednik Udruženja

Ana Nikolić

Free joomla templates by www.joomlashine.com