Vi ste ovde: PočetnaKomentariSaopštenje za javnost

Saopštenje za javnost

Crnogorska javnost sada mora da bude upoznata sa izdisajima hipokrizije, padom maski i razotkrivanjem stvarne pozadine jednogodišnje ujdurme Uprave za igre na sreću i njenih mandarina i zaštitnika. Zbog toga objelodanjujemo javnosti da je NVO UPIS autentično izvjestio šefa Delegacije EU u CG g. Leopolda Maurera, Skupštinu, predsjednike i potpredsjednike svih poslaničkih klubova, i predsjednika Odbora za ekonomiju, finansije i budžet .

Zavaravanje javnosti kuloarskim pričama više nije moguće, jer objektivne pravne činjenice opovrgavaju senzacionalističke nastupe i izlive dušebrižništva – NVO Mans, preko p.d. Daily Press-a, tj. dnevnika Vijesti do nedeljnika Monitor.

Iza tih kulisa se prikriva sticanje protivpravne imovinske koristi, a iza pravno katastrofalnog zakonskog poduhvata je isplivala namjera da se prikriju nezakonitosti rada Uprave za igre na sreću iz prošlosti, koja je u sprezi sa navedena tri subjekta dugo obmanjivala Crnogorsku javnost.

Nvo – Upis
Udruženje priređivača igara na sreću Crne Gore

Last modified on četvrtak, 03 jul 2014 10:17

Postavite komentar